Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.khnu.km.ua/jspui/handle/123456789/11303

Можете відсканувати цей QR-код телефоном( програмою "Сканер QR-кодів" ) для збереження.

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖурило, Валентин Федорович-
dc.date.accessioned2022-01-14T08:44:00Z-
dc.date.available2022-01-14T08:44:00Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЖурило В. Ф. Інноваційні технології як чинник підвищення ефективності функціонування організації (на прикладі бару «ESCO-BAR» ФОП Гоцалюк Л.В.) : дипломна робота магістра : 073 Менеджмент / В. Ф. Журило ; Хмельниц. нац. ун-т. – Хмельницький, 2021. – 67 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elar.khnu.km.ua/jspui/handle/123456789/11303-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі висвітлено такі аспекти: Розділ 1 Інноваційні технології як чинник підвищення ефективності функціонування організації. Розділ 2 Аналіз діяльності бару «ESCO-BAR». Розділ 3 Рекомендації щодо впровадження інноваційних технологій для підвищення ефективності «ESCO-BAR». Наукова новизна полягає у деталізації класифікації інновацій та методики їх оцінки для закладів ресторанного господарства, удосконалено методику впровадження енергоаудиту у ресторанні заклади. У кваліфікаційній роботі сформовано пакет рекомендацій, які дадуть змогу розробити рекомендації щодо впровадження інноваційних технологій для підвищення ефективності «ESCO-BAR».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХмельницький національний університетuk_UA
dc.subject073 Менеджментuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.titleІнноваційні технології як чинник підвищення ефективності функціонування організації (на прикладі бару «ESCO-BAR» ФОП Гоцалюк Л.В.)uk_UA
dc.typeМагістерські роботиuk_UA
Appears in Collections:ФУАТ/(М)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна_робота_Журило_В.Ф..pdf1,71 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.