Please use this identifier to cite or link to this item:http://elar.khmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/211 |
Можете відсканувати цей QR-код телефоном( програмою "Сканер QR-кодів" ) для збереження. |
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кармаліта, А.К. | - |
dc.date.accessioned | 2013-06-07T12:46:44Z | - |
dc.date.available | 2013-06-07T12:46:44Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Кармаліта, А. К. Дослідження джерел освітлення закладів готельно-ресторанних господарств [Текст] / А. К. Кармаліта, Д. М. Якимчук // Вісник Хмельницького національного університету. Технічні науки. – 2012. – № 4. – С. 236-242. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.khnu.km.ua/jspui/handle/123456789/211 | - |
dc.description.abstract | В статті проаналізовано основні типи ламп, які використовуються в закладах готельно-ресторанного господарства, та їх технічні характеристики. Експериментальні дослідження дозволити встановити особливості роботи ламп розжарювання та визначити ефективність їх використання в сфері послуг. | uk_UA |
dc.description.abstract | The main types of lamps that used in establishments of hotel-restaurant management and their technical descriptions are analyzed in the article. Experimental researches allowed to set the features of work of incandescent lamps and determine efficiency of their use in service industry. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Хмельницький національний університет | uk_UA |
dc.subject | джерело освітлення | uk_UA |
dc.subject | лампа | uk_UA |
dc.subject | енергоспоживання | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | сфера послуг | uk_UA |
dc.subject | галузь гостинності | uk_UA |
dc.title | Дослідження джерел освітлення закладів готельно-ресторанних господарств | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.subject.udc | 640.4 | uk_UA |
Appears in Collections: | Вісник ХНУ. Технічні науки - 2012 рік |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.